Blogg

Svenska fjällkedjan 2013

Primus testpanel

Jag fick ett himla trevligt samtal från Primus en dag. De undrade om jag ville vara med i testpanelen för en ny vintergas. Självklart. Jag älskar ju att testa bra friluftsprylar. Testar ju en hel del saker redan, och det brukar komma ut många kommentarer. Den här invigdes i alla fall med korvkok. Skridskor var det i går igen. Det är så fantastiskt kul med skridskor nu! Vi åkte till Sundsjön söder om Pilgrimstad ännu en gång. Det har kommit ett litet puderlager på isen, så vi åkte där vi hade koll på isarna.IMG_2470.JPGGott var det i alla fall att koka korv därute, delade alla korvar i två delar, så fick de plats i köket. Var himla nöjd med hur köket fungerade, mycket lättare att reglera lågan och värmen än på mitt gamla Jetboil. Nu var det bara fyra minusgrader, men gasen fungerade precis hur bra som helst. Ska bli spännande att se hur den funkar när det blir ännu kallare. Kan bli rätt skönt att slippa släpa flytande vätska när temperaturen kryper neråt. Det är ändå rätt enkelt med gasburkarna.

IMG_2464.JPG

IMG_2463.JPGJag är lika glad som vanligt när jag får vara ute. Tassade så nära jag vågade brottkanten på vattnet. Här slog jag igenom piken på ett slag, då var det dags att vända.

IMG_2462.JPGVackra, vackra Jämtland.
IMG_2456.JPG