Blogg

Svenska fjällkedjan 2013

Smältvatten är kallt

Under helgen som gick var vi på WorkOutÅre. Jag höll föredrag om Fjällkedjan och Mari höll simkurser. Jag passade på att träna så mycket jag kunde under denna helg, massor av roliga pass där jag fick testa kroppen. Träningsvärken gör sig påmind över större delen av min kropp idag. Fantastiskt kul evenemang!

Under en lucka på lördagen krånglade vi oss i våtdräkterna och tog oss ut i Åresjön. Genom Susabäcken kom smältvattnet ner från fjället. Vår ansats är bara att ha kul, så vi skrattade åt oss själva, vinkade glatt åt förbipasserande och tog oss ner i vattnet. Pär stod på strandkanten med kameran.

9CAT5411

Är det något vi är bra på är det att hålla humöret uppe.

9CAT5397 roterad

9CAT5390

9CAT5451

9CAT5465

Det gjorde ont i händer och panna av kylan, men vi räknar kallt med att vattentemperaturen kommer att vara mer än 5-6 grader den 18 juli…

9CAT5484

9CAT5490