Blogg

Svenska fjällkedjan 2013

Husky Podcast

Husky podcast startade sändningarna i februari 2013 och blev snabbt populärt. Magnus Ormestads syfte med Husky beskrivs som:

”Jag vill, enkelt förklarat, söka upp och intervjua människor som jag är intresserad av, människor som på olika vis utmanar vardagens bekvämligheter, utmanar sina gränser och även inspirerar oss andra att följa efter. Guider, professionella idrottsutövare, äventyrare och entreprenörer som lever på sitt intresse och sin talang. Ofta på väg upp, eller ner, för höga berg och längs med slingrande stigar.”

Så jag blev lite starstruck när jag blev uppringd. Om jag vill vara med? Jo.

På väg hem från en härlig topptursupplevelse i Storulvån en söndag förmiddag stannar jag till i Åre där Magnus hänger och åker skidor och blir intervjuad vid ett köksbord. Jag kunde inte låta bli att dra parallellen till Stina Dabrowski som intervjuade spännande människor…. ;-) Kände mig stolt! Men jag fick inte hoppa.

Varsågod att lyssna!