Blogg

Svenska fjällkedjan 2013

Måste bjuda på den här också…

Det var lite kul, så jag skriver ner den också. Kom alltså till campingen i Gäddede i förrgår och kände mig jäkligt sugen på en dusch. Jag har verkligen svettats den senaste veckan. Här finns också tvättmaskin, så jag tar med mig allt jag har, går till tvättstugan och lastar in allt, inklusive det jag har på mig och startar tvättmaskinen. Tänker så slinka lite lätt in i duschen. Men se där behöver man femkronor. Det har jag inte med mig. Här står jag då och har bara ett alternativ. Jag virar min mycket lilla och mycket tunna, nästan hudfärgade, sidenhandduk kring mig. Nu är jag glad att jag ammat 3 1/2 år så tyngdpunkten förflyttats och jag precis lyckas täcka både övre och nedre delen med handduken. Kniper åt hårt och småspringer genom hela campingen till receptionen och ber att få låna två femkronor till duschen, småspringer sedan snabbt tillbaka. Kortkorta små klänningar är inget för mig.