Föreläsningar!

image

 

Den här bilden är från förra helgens föreläsning på Team Nordic Trails löparläger i Edsåsdalen. Det var en riktigt härlig dag, jag kom dit till frukostbuffén, sprang med dem under dagen och fick föreläsa om mitt äventyr på kvällen. Det är fantastiskt kul att föreläsa för ett stort gäng som verkligen älskar ämnet jag berättar om – löparäventyr i fjällen. De var så oerhört koncentrerade och lyssnade – vilken förmån att få berätta för en så intresserad grupp.

Det bästa av allt kom några dagar senare, ett meddelande från en av deltagarna:

”Hej Christine! Jag var med på TNT-lägret i Edsåsdalen i helgen och ville bara skicka ett stort TACK till dig för din superinspirerande föreläsning! Jag har haft många drömmar, stora som små, men (av någon dum anledning) tänkt att jag måste vänta på att nån annan ska haka på taget, att jag inte skulle kunna genomföra dem själv. Tack vare dig har jag insett att NEJ, jag behöver faktisk inte vänta på att nån annan ska ge ”okej-stämpeln” i baken eller följa med. Till våren blir det åtminstonde ett lopp utomlands och till sommaren ska jag springa jämtlandtriangeln själv :)”

Hela jag blev alldeles lycklig! Det lade sig som bomull kring mitt hjärta och jag höll det i tanken när jag sedan i förrgår höll en föreläsning på Mid Sweden Science Park. Där arbetar jag med Inkubatorn och stöttar nya innovativa företagsidéer. Vid den föreläsningen kom även min familj, både maken, barnen och mina föräldrar. De satt längst fram och jag kände mig oerhört stolt över det. Lillan somnade efter tio minuter och sov sig igenom föreläsningen, ihopkrupen som en liten krumelur i en fåtölj, men de två äldre barnen lyssnade storögt och log stort när jag visade bilder på brev de skickat till mig. Tältet var riggat längst fram tillsammans med lite prylar, för att visa hur jag bodde och vad lite saker jag hade med mig.

Jag har fått fler förfrågningar om föreläsningar och det tycker jag är jättekul. Jag är glad över de två små filmsnuttar jag har, och en ljudfil som ökar känslan lite. Det är skönt att återuppleva sommaren om och om igen.